DISTRIBUIȚI

Boxerul Flavius Biea are șansa să aibă un nou meci de box profesionist mai repede decât a sperat. Pugilistul arădean stabilit la Timișoara va urca în ring în 20 august, al gala de kick-box Dynamite Fighting Show, unde va lupta în singurul meci de box al evenimentului

Gala organizată de echipa lui Alin Huiu și Cătălin Moroșanu va avea loc la Arenele Romane, în 20 august. Fiind în aer liber, dacă e fără spectatori, evenimentul este legal, în condițiile actuale. de altfel, actuala stare de alertă se va termina până în 20 august, dar, probabil, se va prelungi. Doar revenirea la starea de urgență ar putea anula gala de box. Biea va boxa timp de opt reprize, dar deocamdată nu se cunoaște cine va fi adversarul său. Pentru sportiv, va fi meciul cu numărul 20 la profesionisti și o pregătire bună pentru toamnă, când dorește să boxeze pentru centura IBA Intercontinental, pe care o punea la bătaie în martie, dar gala a fost anulată din cauza pandemiei.

Biea s-a pregătit recent centralizat alături de Ruben Stoia la Văliug, în Caraș-Severin, cu mai mulți tineri pugiliști. ”În situaţia actuală, un nou meci vine precum o gură de aer proaspăt în viaţa oricărui sportiv de performanţă. Faptul că el vine mai repede decât ne aşteptam şi în una dintre cele mai puternice promoţii din România mă face să fiu recunoscător organizatorilor pentru încrederea acordată şi pentru şansa oferită. Aşadar, pe 20 august, la Arenele Romane, în cadrul Dynamite Fighting Show revin cu un meci de palmares de opt reprize pentru ca în toamnă centura IBA să fie pusă din nou în joc. Mulţumesc, Alin Huiu şi Cătălin Moroşanu, mulţumesc şi sponsorilor care sunt alături de mine! În ceea ce priveşte cantonamentul de la Văliug, acesta a fost un real succes pentru mine”, a declarat Biea.

În galele promoției Dynamite Fighting Show au mai boxat și boxeri, deși sunt evenimente de kick-box în principal. Dintre ei îi putem aminti pe Benny Adegbuyi şi Mihai Nistor.

LĂSAȚI UN MESAJ