DISTRIBUIȚI

Deși este pandemie și stare de alertă, Primăria Municipiului Timișoara organizează miercuri, 29 iulie, o dezbatere publică. Tema se referă la un proiect imobiliar mixt de pe Splaiul Nicolae Titulescu, mai precis, Planul Urbanistic Zonal prin care s-ar aproba ridicare construcției. Primăria a anunțat luni după-amiază dezbaterea, la mai puțin de 48 de ore de la desfășurare. 

Dezbaterea este programată la ora 12 și se face pe Internet, din cauza pandemiei. Întâlnirea cu proiectantul și cu reprezentanții Primăriei Timișoara se va desfășura prin platforma online Zoom Video Communications. Timp de 45 minute,vor pot fi adresate întrebări cu privire la documentaţia de urbanism vizată. Dezbaterea se organizează în urma sesizării de la Cătălina Jahn, depusă prin avocatul Ioan Lucian Purdea și înregistrată la Direcția de Urbanism a Primăriei Timișoara.

Cei care doresc să participe la dezbatere, se pot înscrie până marți, ora 12, prin e-mail la adresa dezvoltareurbana@primariatm.ro – unde vor preciza: numele, număr de telefon, adresa de e-mail pentru trimiterea invitaţiei online, prin care vor primi acces pe platforma Zoom. Beneficiarii PUZ-ului sunt SC Cedar Invest SRL, iar proiectantul este SC Subcontrol SRL. La dezbatere sunt aşteptate să participe toate persoanele interesate.

Materialele pot fi vizualizate pe site-ul www.primariatm.ro,  la rubrica „Planuri urbanistice supuse dezbaterilor publice”.

LĂSAȚI UN MESAJ