DISTRIBUIȚI

SCM Timișoara a mai semnat un nou contract cu un jucător străin. Igor Mijajlovic revine la Timișoara după trei ani, iar cu înregimentarea sa, clubul ajunge la cinci jucători străini antamați.

Ajuns la 36 de ani, Mijajlovic joacă pe posturile 1 și 2 și este înalt de 1,92. A mai jucat la Timișoara în sezonul 2017-2018, iar în România, a mai evoluat pentru CS Otopeni, CSU Sibiu și SCM U Craiova. De asemenea, în cariera sa, a mai jucat la Mašinac, Mega Vizura, Radnički KG 06, Hopsi Polzela, MZT Skopje Aerodrom, Kožuv, Karpoš Sokoli, Kaposvári KK, AV Ohrid și Mladost Zemun. ”Sunt bucuros să mă întorc în România, unde am jucat o bună parte a carierei mele. Cunosc destul de bine echipa din Timișoara, cunosc sala, orașul, sper să mă adaptez repede la cerințele antrenorului. Va fi un campionat interesant. După o pauză ceva mai lungă, jucătorii, antrenorii și cluburile abia așteaptă noi provocări. Este valabil și pentru mine, aștept cu nerăbdare să obțin victorii în echipamentul Timișoarei”, a declarat Mijajlovic.

Antrenorul-manager Dragan Petricevic a punctat că a dorit un jucător cu experiență mare pe postul de fundaș. ”Am considerat că avem nevoie de un plus de experiență la poziția de conducător, de cineva care se poate completa cu Lewis Stallworth, să joace în același timp împreună, dar și separat, așa că am luat decizia să-l readucem pe Igor Mijajlovic, care are multă vechime în campionatul românesc și care oriunde a fost, fie că este vorba de Otopeni, Sibiu, Craiova și nu în ultimul rând Timișoara, a adus multă energie pe teren în ambele direcții, atât în atac, cât și în apărare. Fiind un jucător care deja a evoluat pentru echipa noastră, cunoaște foarte bine ce înseamnă spiritul Timișoarei și sunt ferm convins că este o alegere bună”, a precizat Petricevic.

În lot mai sunt alți patru jucători străini sub contract. Este vorba de Milos Komatina și Adam Mirkovic, rămași din sezonul trecut, dar și Nikola Gajic și Lewis Stallworth, aduși vara aceasta. Clubul mai negociază un nou contract și cu Sherwood Brown, unul dintre cei mai buni jucători din sezonul trecut. La capitolul jucători români, au rămas din sezonul trecut Mirel Dragoste, Laszlo Lazar și Robert Șchipor. Au venit vara aceasta Alexandru Olah și Cristian Mocrițchi. Dragan Petricevic mai vrea să aducă alți doi tineri jucători U23.

LĂSAȚI UN MESAJ