DISTRIBUIȚI

În județul Timiș, am ajuns la opt focare de coronavirus în supraveghere. Față de marți, s-a mai adăugat focarul de la Honeywell, Lugoj, apărut la câteva zile după ce focarul de la fabrica Hella din orașul de pe Timiș a fost declarat focar stins, după ce nu au mai apărut alte cazuri față de cele trei. 

La Honeywell, cinci angajați sunt pozitivi. În celelalte focare, nu mai crescut numărul de infectări. La Smithfield sunt tot 174 de cazuri, iar la Făget, 52, cu doi decedați. Spitalul de Psihiatrie Gătaia a rămas cu 12 infectări, tot în supraveghere, la fel ca și Gottlobul, unde au fost 11 cazuri. La Oncohelp sunt zece cazuri de infectare, iar la Spitalul Premiere, șaseA rămas în supraveghere și Zoppas, din Sânnicolau Mare, cu cele trei cazuri.

La nivelul județului Timiș, sunt 163 de internați cu coronavirus, dintre care zece sunt la ATI. În ultimele 24 de ore, niciun infectat nu s-a externat la cerere. Tot în ultimele 24 de ore, s-au procesat 1144 de teste în județ. DSP Timiș a finalizat 19 anchete epidemiologice în ultimele 24 de ore și a deschis alte 21.

În Timiș, de la început de pandemie, au murit 69 de persoane de coronavirus și 139 de cadre medicale s-au infectat.

LĂSAȚI UN MESAJ