DISTRIBUIȚI

O parte dintre formațiile care joacă în Liga a IV-a Timiș revine, în sfârșit, pe gazon, după o pauză de peste 4 luni și jumătate. Mai întâi, la sfârșit de săptămână avem finala Cupei României faza județeană, iar apoi, urmează prezența la barajul pentru Liga a III-a.

AJF Timiș a stabilit că finala Cupei României, faza județeană, dintre Universitatea de Vest Timișoara și Pobeda Dudeștii Vechi se va juca duminică, 2 august, de la ora 11, pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”. Până atunci, cele două formații se vor testa pentru coronavirus, conform protocolului. Accesul publicului pe stadion nu va fi permis. de asemenea, arbitrii vor fi și ei testați. Învingătoarea va reprezenta județul în Cupa României, faza națională.

La baraj, Timișul e în grupă cu Mehedințiul și Hunedoara. Oltenii nu trimit echipă la baraj, la fel ca Bistrița-Năsăud, Teleorman și Tulcea. În aceste condiții, Avântul Periam va avea un singur meci, în 9 august, la Lupac, cu CSM Jiul Petroșani. Șanse mari de promovare sunt și pentru multe dintre echipele de pe locul 2, așadar, Periamul are o șansă bună. Meciul se va juca duminică, de la 17,30.

foto: tv8.md

LĂSAȚI UN MESAJ