DISTRIBUIȚI

Alianța USR-PLUS și-a desemnat ultimul candidat la primăriile din cele 100 de UAT-uri din Timiș. Cel mai greu a fost pentru ”el dorado-ul” din Dumbrăvița, unde prima opțiune a USR-ului s-a și compromis total printre cetățeni. ”Alesul” va fi omul de afaceri Horia Bugarin.

Conform partidului, s-a ținut cont, în alegerea candidatului, de o serie de criterii. A contat succesul în carieră, capacitate candidatului de a uni oamenii și de a conduce o echipă capabilă să administreze competent și profesionist Dumbrăvița. Bugarin locuiește de ceva ani în comună, alt atu. Candidatul a pornit singur un business în domeniul resurselor umane, IHM Total Consult, o afacere care a ajuns să prospere. Horia Bugarin este cunoscut și mediul academic, potrivit comunicatului de presă al USR.

Candidatul se descrie ca un profesionist. ”Sunt un profesionist capabil și orientat spre rezultate, pentru care primează munca în echipă alături de oameni competenți. Aceasta este cheia succesului meu. Valorile care îmi conduc activitatea sunt integritatea, îmbunătățirea continuă, atitudinea proactivă și pozitivă, iar sloganul după care îmi ghidez viața este nu există probleme, ci situații la care trebuie găsite soluții. Nu sunt perfect, nu am peste tot răspuns, nu cunosc tot, dar pot și vreau să fiu mai bun și atunci când greșesc îmi asum”, spune Horia Bugarin despre sine.

Useristul spune că bugetul comunei Dumbrăvița ar trebui să se reflecte în calitatea vieții oamenilor. ”Tot auzim că Dumbrăvița este printre cele mai bogate comune din țară, dar oare vedem noi asta când privim în jurul nostru? Mă doare sufletul când văd acest potențial uriaș risipit de către oameni incompetenți sau pur și simplu răuvoitori.  Am experiența necesară să produc o schimbare reală, palpabilă.  Îmi doresc să atragem cât mai mulți profesioniști care să găsească soluții inovatoare chiar și la cele mai mari provocări ale comunei”, mai spune candidatul.

Reamintim că inițial, USR dorea să ”atace” primăria Dumbrăvița cu Vasile Bledea, anunțat oficial. Angajat al BRD Dumbrăvița, a început să intre în conturile clienților băncii din comună. Unora le-a bătut pur și simplu la ușă să-i întrebe de unde are banii. Bledea a și fost cercetat disciplinar la bancă pentru faptele sale. La ceva vreme, sucursala BRD din comună s-a și închis! Între timp, s-a renunțat la ideea ca Bledea să mai candideze pentru USR-PLUS. A fost vehiculate numele lui Vlădescu de la PLUS Dumbrăvița, dar s-a ales pentru Bugarin până la urmă.

Altfel, ”bătălia” mare se dă cu primarul în funcție, Victor Malac, de la PSD. Recent, candidatul PNL, Sorin Drăgoi, a postat pe Facebook că propune partidelor de dreapta, precum USR, PMP, UDMR să-l susțină. Un strigăt mai degrabă de neputință, însă, nebăgat în seamă.

LĂSAȚI UN MESAJ