DISTRIBUIȚI

Spitalul Clinic Județean de Urgență ”Pius Brînzeu” anunță că de luni, 3 august, dă drumul la testarea la cerere pentru coronavirus, contra cost. Prețul este unul mai mic decât la laboratoarele private, dar există o limită de astfel de testări,c are se vor face doar în baza programărilor.

De luni se dă startul la teste și programări, care se fac la Ambulatorul spitalului, la numărul de telefon 0748331481. Un test PCR costă 250 de lei și rezultatul se va primi în limba română, astfel că pentru a merge în străinătate, va trebuie să le traduceți la un traducător autorizat. Spitalul punctează că programările se vor face în limita locurilor disponibile, deoarece spitalul va face doar 60 de teste la cerere pe zi. În rest, se vor ocupa de testele celro suspecți, încadrați la definiția de caz.

Recoltarea exudatului faringian și nazal se va face în sala de recoltare din incinta spitalului. Intrarea se va face prin curte, nu prin incinta ambulatoriului, în apropiere de Amfiteatrul mare al spitalului.

LĂSAȚI UN MESAJ