DISTRIBUIȚI

Deși, teoretic, Informatica a lăsat să se înțeleagă că nu se va înscrie în viitoarea ediție a Ligii I de futsal, lucrurile nu sunt atât de simple. Termenul s-a prelungit, iar soarta formației timișorene nu e decisă, deși premise optimiste nu prea sunt.

FRF a prelungit termenul de înscriere în Liga I de futsal. Termenul ar mai fi încă două săptămâni, ceva normal în contextul în care nu se mai știe nimic nici de finala dintre Imperial Wet Miercurea Ciuc și united Galați. De altfel, e cam greu, în condițiile în care teoretic, acum nu se poate juca niciun meci de sport în sală. Discuțiile sunt ca sezonul viitor să înceapă undeva prin octombrie.

Referitor la Informatica, formația timișoreană s-ar fi înscris în competiție, potrivit informațiilor noastre. Nu e însă sigur că va rămâne acolo! Clubul are o situație financiară grea, în condițiile în care mai mulți sponsori nu mai pot da bani din cauza crizei financiare generate de pandemie. De aceea, șansele ca Informatica să spună ”pas”, la un nou sezon sunt foarte mari.

LĂSAȚI UN MESAJ