DISTRIBUIȚI

La fel ca la orice sfârșit de săptămână, forțele de ordine au fost la datorie și au dictat sancțiuni celor ce nu respectă legile în vigoare. Și în weekendul în care a fost sărbătorită Adormirea Maicii Domnului s-au dat amenzi.

Gruparea Mobilă de Jandarmi Timișoara anunță că a participat la acțiuni alături de reprezentanți ai poliției, inspectoratului județean de Jandarmi, Serviciul pentru Imigrări Timiș, alături de care au constituit echipaje de intervenție. De asemenea, cei de la gruparea mobilă au participat, alături de Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Timiș  la acțiuni de prevenire și combatere a faptelor contravenționale sau penale din domeniul piscicol.

În total, Gruparea Mobilă de Jandarmi Timișoara anunță că s-au dat 34 de amenzi, în valoare totală de 3800 de lei. Amenzile s-au dat pentru încălcarea  normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, contravenții în domeniul piscicol, dar și pentru nerespectarea măsurilor în vigoare pe timpul stării de alertă. Conform Prefecturii Timiș, duminică s-au verificat în acest sens 216 societăți comerciale, și s-au dat 22 de amenzi pentru nerespectarea regulilor de prevenire a răspândirii coronavirusului.

LĂSAȚI UN MESAJ