DISTRIBUIȚI

Ovidiu Popescu a marcat golul victoriei cu 3-0 de pe terenul celor de la Metalul Reșița, chiar în orașul său natal. Mijlocașul e nerăbdător să joace în prima ligă, unde nu a avut ocazia să o facă până acum, și recunoaște că i-ar plăcea să vină Daniel Stanciu sau foști poliști la echipă.

Tânărul jucător e și acum fericit după promovarea obținută la Reșița. ”A fost un moment foarte plăcut, cred că cel mai bun meci pe care l-am făcut. Așa am considerat, că a fost cel mai bun meci al meu de la Timișoara. M-am motivat, și mai ales că am fost rezervă și am intrat pe parcursul meciului, m-am motivat și mai mult. M-a motivat că era promovarea pe masă. Niciodată nu m-am gândit că puteam rata momentul, eram sigur că vom face un meci foarte bun”, a declarat jucătorul.

Fotbalistul de 21 de ani se pregătește deja cu gândul la prima ligă. ”Avem tragere de inimă, normal. Cel puțin, eu unul, mă antrenez 100%, că pentru mine mă antrenez, nu pentru altcineva. Depinde de mine să fiu titular în Liga I. Dacă mă voi antrena bine, poate voi fi titular, dacă nu, nu. Asta va decide antrenorul”, a precizat fotbalistul. Echipa nu va avea vacanță deloc, dar mijlocașul nu suferă din cauza aceasta. ”Nu avem vacanță, oricum nu asta contează. Noi facem fotbal”, a spus Ovidiu Popescu.

În ultima vreme s-a vehiculat intens că Daniel Stanciu îi va lua locul lui Ion Timofte la ACS Poli, informație de care au auzit, firește, și jucătorii. Popescu recunoaște că Stanciu e un bun manager. ”Nu știu nimic, vom vedea ce va fi. Cine va veni, va fi binevenit la club. S-ar putea să facă și aici o echipă ca la Târgu-Mureș, a creat un nucleu foarte bun de jucători acolo. Dovadă, și rezultatele lor, sunt pe primul loc, trag la titlu”, a recunoscut mijlocașul. De asemenea, Popescu spune că nu i-ar displăcea să îi aibă colegi pe Sepsi sau Zicu. ”Mi-aș dori să îi am colegi. Eu sunt junior, nu prea am avut tangențe cu jucători cu nume. Mi-ar prinde bine să am niște colegi cum sunt ei”, a mărturisit jucătorul de 21 de ani.

Reșițeanul Popescu e convins că ACS Poli nu va avea probleme în primul eșalon. ”Va trebui să jucăm de la meci la meci din ce în ce mai bine, să facem o figură cât mai bună, să nu luăm meciurile la batjocură. Va trebui să luăm toate meciurile la capacitate maximă”, consideră mijlocașul. Până atunci însă, echipa va mai avea un prilej de chef, după 6 iunie, la nunta lui Adrian Poparadu.

ACS Poli nu are meci sâmbătă, deoarece FC Olt s-a retras din campionat.

Anda DELIU
(foto:facebook.com/ACSPoliTimisoara)

LĂSAȚI UN MESAJ