Sâmbătă, piloții de raliuri din Timiș își dau întâlnire la Nădrag, pentru Cupa României la Automobilism, organizată de ACR Timiș. Pe lângă competiția în sine de la poalele Padeșului, organizatorii promit multe alte momente speciale.

Va fi, bineînțeles, un concurs de viteză pe traseu montan, întrecere aflată la a șaptea ediție. Organizatorii anunță că s-au înscris 35 de mașini, dar și trei echipe, CSC Dumbrăvița, Horeca Inter Racing sau ACR Timiș. Întrecerea va începe la ora 10 și vor fi patru manșe. Prima va fi de recunoaștere, a doua de antrenamente cronometrate, iar apoi, două de concurs. În funcție de numărul de concurenți, nu este exclus să fie șase manșe. Premiere va avea loc în centrul comunei Nădrag, unde va avea loc și un promo de eco-karting (electric), pentru toții copii din sat.

La eveniment se va organiza și un spectacol de drift, dar și un truck show, cu un camion condus de pilotul italian Claudio Cuttaia. Organizatorii anunță că circulația va fi închisă în data de 29.08.2020  între orele 08.00-17.00 pe traseul DJ 681 de la intersecția cu DJ 681B pe o distanță de 3,5 km spre satul Hăuzești.

LĂSAȚI UN MESAJ