DISTRIBUIȚI

Echipele naționale de fotbal revin la treabă după lunga pauză cauzată de pandemie. Din păcate, pe lista selecționerului Mirel Rădoi pentru partidele de Liga Națiunilor nu se regăsește niciun timișorean. Singurele convocări sunt la naționala de tineret și cea de juniori.

Naționala mare va juca în 4 septembrie, pe Arena Națională, cu Irlanda de Nord, iar apoi, în 7 septembrie, la Klagenfurt, cu Austria. Mirel Rădoi a chemat 23 de fotbaliști, între care niciun timișorean. La naționala de tineret, regăsim trei timișoreni. Adrian Mutu i-a convocat pe Denis Haruț de la FC Botoșani, Marius Marin de la Pisa și Carlo Casap de la Viitorul. De asemenea, pe listă e și Raul Opruț, caransebeșean crescut de la LPS Banatul înainte să plece acum cinci ani în Italia și care acum aparține de Hermannstadt. În 4 septembrie, tricolorii mici joacă în Finlanda, iar în 8 septembrie, în Malta.

De asemenea, la treabă la început de septembrie va fi și naționala U19. Lotul s-a reunit astăzi, 30 august, la Buftea. Din lotul convocat de Daniel Oprescu face parte și timișoreanul Răzvan Sava, portar care aparține de clubul italian Lecce în prezent.

 

LĂSAȚI UN MESAJ