DISTRIBUIȚI

Luna august a fost una plină de competiții pentru cicliștii de la UVT Devron West Cycling Team Timișoara. În așteptarea Turului Ciclist al României, care va lua startul săptămâna viitoare la Timișoara, rutierii de la clubul timișorean au urcat pe podium la diverse competiții.

După Turul Ciclist al Sibiului, UVT a participat la Turul Ținutul Secuiesc. Au urmat Campionatele Naționale de Șosea, de la Deva. În proba de contratimp, juniorul Ștefan Drăgoiu a obținut locul 4. La U23, Andrei Cojanu a luat medalia de argint, iar  Iustin Văidian a luat bronzul. De asemenea, Mihai Băbăiță s-a clasat pe locul 5, Andrei Ionuț a terminat pe locul 6, iar David Urs, pe 10. La Elite, Emil Chepețan a fost pe locul 7, iar Remus Farcaș, participat la Masters, a obținut aceeași poziție. Cireașa de pe tort a fost că Iustin Văidian a luat titlul național în proba de fond, categoria U23.

Același Iustin Văidian a participat pentru România și la Campionatele Europene de Șosea de la Plouay, din Franța, Alături de Adrian Marcu, a alcătuit echipa echipa U23 a țării noastre. UVT a fost prezentă și la Bacău Road Grand Tour – Drumul Colinelor.  Ionuț Andrei a obținut un loc 3. De asemenea, și Iustin Văidian a obținut o victorie de etapă. Din 8 septembrie, la Timișoara începe Turul Ciclist al României, mai întâi cu un start festiv și cursa-prolog.

foto: facebook.com/ciclismhunedoaracounty

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ