DISTRIBUIȚI

ASU Politehnica a împrumutat vara aceasta nu mai puțin de cinci tineri de perspectivă timișoreni sau formați de LPS Banatul la cluburi de Liga 3. Clubul pare să prefere, în același timp, tinerii aduși din alte părți. 

După patru împrumuturi, acum e rândul lui Fabio Trip. Mijlocaș de bandă de 22 de ani, Trip e format de LPS Banatul și a trecut și pe la Centrul Național de Pregătire al FRF. Într-o iarnă s-a pregătit cu Rapid, a semnat, a făcut cantonamentul, dar s-a întors la ASU Poli, fără să fie legitimat de bucureșteni. După câteva amicale în care antrenorul i-a făcut câteva reproșuri, acum Trip e împrumutat la Șoimii Lipova un sezon. ”Fabio Trip va fi împrumutat pe un an de zile la CS Șoimii Lipova . Echipa din Liga a III-a, Seria 4, era pe locul 2 în momentul întreruperii sezonului precedent” anunță clubul.

Anterior, ASU Poli mai trimisese alți patru tineri împrumut, tot la cluburi de Liga 3. Vlad Bâte, Adrian Lazăr și Răzvan Pițigoi au mers la CSC Ghiroda și Giarmata Vii, iar Dragoș coroiu, la CSC Dumbrăvița. De asemenea, grupa de 2003 va juca în bloc la Fortuna Becicherecu Mic. În schimb, clubul a adus tineri din alte județe. Alexandru ionuț Popescu e format în Oltenia, Doru Andrei e născut la Timișoara, dar crescut la București, iar Victor Lolea este din Reșița.

LĂSAȚI UN MESAJ