DISTRIBUIȚI

Fortuna Becicherecu Mic a câștigat la scor de tenis, 6-0, la primul meci jucat acasă în noul sezon, cu Fotbal Feminin Baia Mare. După primele două etape, grație golaverajului, echipa din comuna de la marginea Timișoarei e lider în Liga 1 de fotbal feminin.

Fortuna a deschis scorul rapid, după o combinație frumoasă, finalizată de Melisa Șodinca cu gol în minutul 11. Peste cinci minute, gazdele au beneficiat de o lovitură liberă indirectă, transformată de Laura Rus pentru 2-0. Până la pauză, și Nicoleta Deca a înscris, dintr-o acțiune personală. La reluare, în minutul 55, Larisa Grigore a marcat pentru 4-0 din penalty. Până la final, s-au mai marcat două goluri cu capul, cu autoare Claudia Bistrian și Laura Rus.

Fortuna Becicherecu Mic: 12. Cosmina Roșu – 7. Claudia Bistrian, 10. Cristina Codrescu (cpt.) (15. Denisa Hațegan 67′), 3. Cosmina Dușa, 6. Denisa Heisu, 20. Nadejda Colesnicenco (14. Anda Jivan 56′), 13. Nicoleta Deca (24. Cristina Sucilă 56′), 11. Larisa Grigore, 16. Bianca Ienovan (17. Shaira Pera 73′), 23. Melisa Șodinca (5. Maria Neacșu 56′), 9. Laura Rus.

Campionatul se va întrerupe pentru meciurile echipelor naționale. Fortuna are nu mai puțin de cinci fotbaliste convocate. Laura Rus, Cosmina Dușa, Nicoleta Deca și Cristian Codrescu au fost chemate la naționala de senioare a României. De asemenea, Nadejda Colesnicenco a fost convocată la naționala Republicii Moldova.

foto: https://www.facebook.com/acsfortunabecicherec

LĂSAȚI UN MESAJ