DISTRIBUIȚI

SCM Poli Timișoara s-a impus la scorul 30-28 de în finala mică a turneul Final Four al Cupei României Fan Curier, organizat la Sfântu Gheorghe. Meciul nu a pus probleme deosebite poliștilor, care au condus aproape tot timpul meciului. 

Poli nu a avut probleme prea mari să se distanțeze la o diferență de 3 goluri după doar câteva minute. Avansul liniștitor s-a menținut pentru aproape toată prima repriză. Chiar și gând Timișoara a fost în dublă inferioritate numerică, cu Dedu și Șomlea trimiși pe bancă pentru câte două minute, Bacăul nu a reușit să se apropie prea periculos. În minutul 25, Stănică a marcat pentru 12-13, dar moldovenii nu au reușit egalarea, mai ales că Tcaciuc a fost pe fază în poartă bănățeană. Astfel, la pauză s-a intrat cu 16-13 pentru violeți.

În repriza secundă, moldovenii au reușit să egaleze la 16 în doar trei minute. După minutul 40 al meciului, Poli și-a refăcut diferența confortabilă. În acest context, Bacăul a încercat să egaleze, fără sorți de izbândă. Portughezul Monteiro de Barros a fost cel mai bun marcator al poliștilor, cu 9 goluri, urmat de Sadoveac, cu 6, Fenici, cu 5, Baican, cu 4, Șomlea, cu 3, iar Claudiu Dedu și Caba, cu câte 1 gol. Bahdan Serhel a dat cele mai multe goluri ale moldovenilor, 7. Poli va rămâne la Sfântu Gheorghe, unde de marți, în trei zile consecutive, se vor disputa primele trei runde din Liga Zimbrilor.

Zilele acestea se dispută și Turneul de Promovare în Liga Zimbrilor, la care a participat și Unirea Sânnicolau Mare. Formația din orașul de pe Aranca a pierdut toate partidele disputate. Vineri au cedat cu 36-23 cu Magnum Botoșani, iar sâmbătă au pierdut cu 35-27 cu CSU Suceava. Duminică, dimineața, a fost tot o înfrângere, cu 38-31 cu CSM Alexandria. Au promovat Magnum Botoșani și CSU Suceava.

foto: https://www.facebook.com/scmpolitehnica

LĂSAȚI UN MESAJ