DISTRIBUIȚI

La fel ca de foarte multe, ori, Universitatea Politehnica Timișoara anunță pe ultima sută de metri, de parcă ar vrea să aibă cât mai puțini participanți, un eveniment din propria organizare. Cu sub 24 de ore până la începere, instituția de învățământ superior cu pretenții anunță un webinar despre provocările noului an universitar în contextul pandemiei, la care participă cei patru rectori ai marilor universități din oraș.

Practic, va fi un nou webinar din seria #impreunaonline, cel cu numărul XII. La webinarul ”Provocările începutului de an universitar în timpul pandemiei” vor participa toți cei patru rectori ai universităților de stat din Timișoara: Florin Drăgan, de la Universitatea Politehnica din Timișoara, Marilen Pirtea, de la Universitatea de Vest din Timișoara, Octavian Crețu, de la Universitatea de Medicină și Farmacie ”victor Babeș” Timișoara, și Cosmin Popescu, de la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului ”Regele Mihai I al României” din Timișoara. Moderatorul este Diana Andone, directoarea Centrului de e-Learning din cadrul UPT.

Participarea este gratuită iar participanților li se vor emite în continuare Open Badges (Certificate digitale deschise). Informații despre eveniment sunt disponibile la acest link.  Formularul de înscriere este disponibil aici. Webinarul este organizat de Universitatea Politehnica Timișoara prin Centrul ID/IFR și e-Learning, în colaborare cu IEEE România, Alianța Română a Universităților Tehnice și Asociația EDEN.

 

LĂSAȚI UN MESAJ