DISTRIBUIȚI

Mai multe cutii pline cu cartușe de țigări netimbrate au fost descoperite de polițiști la două domicilii ale unor bărbați din Lugoj, în urma unei operațiuni de percheziții care a avut loc în această dimineață. Țigaretele urmau să fie comercializateilicit în orașul de pe Timiș.

Perchezițiile s-au făcut în cadrul cercetărilor dintr-un dosar penal, instrumentat de Poliția Orașului Făget, care vizează infracțiunea de contrabandă. În dosar sunt vizați doi bărbați din Lugoj, bănuiți de deținere și comercializare de țigări netimbrate, care provin din contrabandă. Cei vizați au 23, respectiv 72 de ani, și ambii bărbați au fost duși la sediul poliției pentru audieri, după ce la domiciliile celor doi s-au găsit 511.300 de țigarete netimbrate, în valoare de aproximativ 384.000 de lei. Toată captura a fost confiscată de Direcția Regională Vamală Timișoara. Bărbatul de 23 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiş.

La percheziții au participat poliţiştii orașului Făget împreună cu Secția 10 Rurală Făget sub coordonarea procurorului  din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făget, cu sprijinul lucrătorilor vamali din cadrul echipelor mobile și al unui echipaj canin specializat în detectarea de țigări și droguri din cadrul Direcției Regionale Vamale Timișoara și al luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Timiș.

 

LĂSAȚI UN MESAJ