DISTRIBUIȚI

În premieră, Turul Ciclist al României a pornit în acest an din Timișoara. Au participat și cicliștii de la clubul UVT Devron West Cycling Team, care au avut o comportare onorabilă, ținând cont că s-au duelat cu mulți rutieri din echipe din circuitul UCI Continental.

Echipa a terminat pe locul 9 din cele 10 participante, în fața celor de la Olimpic Zărnești. Cel mai bine clasat după cele cinci etape ale ”Mici Bucle” a fost Iustian Văidian, care a terminat pe locul 20 în clasamentul General, 7 la U23 și pe locul 4 în clasamentul Românilor, după Eduard Grosu, Serghei Țvetcov și Emil Dima cicliști cu o mult mai mare experiență.

Andrei Cojanu a fost pe 46 la General, a obținut locul 6 în ierarhia Sprinterilor, 16 în cel al rutierilor U23 și 11 în clasamentul Românilor. Ionuț Andrei, tot de la UVT, a fost pe locul 47 la General, 17 la U23 și 12 în clasamentul cicliștilor autohtoni. Mihai Băbăiță a fost pe locul 49 la General, pe 19 la U23 și pe 14 la Români, iar Emil Chepețan a fost pe 10 la General și 20 în clasamentul Românilor.

fto: https://www.facebook.com/UVTDEVRONWESTCYCLINGTEAM

LĂSAȚI UN MESAJ