De marți, 22 septembrie,  numerele de înmatriculare se pot obține și la Lugoj, fără a mai fi necesar un drum la Timișoara. Instituția Prefectului Timiș anunță deschiderea unui sediu secundar, la Lugoj, pentru Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule.

Deschiderea noului sediu are loc în contextul legislativ nou, creat de Ordinul Ministrului de Interne din 16 septembrie. În noul sediu se vor face preluarea documentelor necesare pentru înmatriculare vehiculelor, dar și eliberarea plăcuțelor cu numere de înmatriculare sau provizorii. Sediul secundar al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule va fi la Poliția Municipală Lugoj, în Piața I.C.Drăgan. nr 5. Adresa de email a instituției este : inmatriculari-permiseconducere@prefecturatimis.ro. Programul cu publicul în zilele de marți și joi, între orele 9.30-14.30.

În cele două zile, în intervalul orar 9,30-10 se vor elibera plăcuțele și numerele de înmatriculare. Între 10-14.30 se vor desfășura activități de preluare a documentelor. Pot fi solicitate la Lugoj irmătoarele operațiuni: înmatricularea vehiculelor; transcrierea dreptului de proprietate asupra vehiculelor; radierea vehiculelor; eliberare duplicat după certificatul de înmatriculare deteriorat, pierdut, furat, etc; eliberare certificat de înmatriculare modificări date vehicul, proprietar; eliberare autorizații provizorii de circulație; eliberarea unor noi plăcuțe cu numere de înmatriculare în cazul pierderii, furtului, deteriorării.

foto: tmpolitiaromana.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ