DISTRIBUIȚI

În delegația română de la Campionatul Balcanic de Atletism în aer liber de Cluj Napoca au participat și doi atleți timișoreni, plus alți doi atleți legitimați și la CSM Timișoara. Cei din urmă au și reușit să urce pe podium.

Robert Parge și Vlad Dulcescu, care sunt legitimați și la CSM Timișoara, au obținut medalia de argint cu ștafeta României de 4×400 de metri, cu timpu de 3:08:28, cu 2 secunde în urma Turciei, dar în fața Ucrainei. Parge a deschis cursa, urmat de Mihai Vasiliu, după care a preluat ștafeta Dulcescu, care i-a predat-o lui Mihai Pîslaru. Cei doi au concurat și în alte probe. La 400 de metri garduri, Dulcescu a fost pe locul 4, cu 51,89, la 47 de sutimi de podium. El a terminat și pe locul 10 în proba de 200 de metri, în timp ce Parge a fost pe locul 5 la 400 de metri plat.

Aproape de o medalie a fost și timișoreanul Cosmin Dumitrache. Campion național la 110 metri garduri, Dumitrache a luat locul 4 la Balcaniadă, cu timpul de 14,31, la 22 de sutimi de podium. De asemenea, a mai concurat și Cristina Bălan, care a fost pe ultimul loc, 7, la 800 de metri. bilanțul delegației române a fost de 29 de medalii.

foto: https://www.facebook.com/fratletism

LĂSAȚI UN MESAJ