DISTRIBUIȚI

Direcția de Sănătate Publică Timiș a anunțat stingerea unuia dintre cele 11 focare pe care le avea sub supraveghere în județ. Totuși, în alte două focare, numărul de îmbolnăviri depistate a crescut.

Focarul stins este cel de la o farmacie din Timișoara, din Piața Badea Cârțan, unde au apărut zece cazuri de coronavirus. Au crescut numărul de cazuri în alte focare, la un cămin privat de bătrâni din Timișoara, unde sunt 4 cazuri noi și s-a ajuns de la 33 la 37 de infectări. De asemenea, la Zoppas Sânnicolau Mare s-a ajuns de la 9 cazuri la 18, adică, rpactic, s-a dublat numărul îmbolnăvirilor.

Iată celelalte opt focare: Centrul de Recuperare și Reabilitare Psihiatrică Lugoj, 76 de cazuri; fabrica Valeo Giarmata, 16 cazuri:  fabrica Gelco Prod Timișoara – 11 cazuri; Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Periam – 11 cazuri;fabrica Zoppas Sânnicolau Mare – 9 cazuri; fabrica de pantofi Buziaș – 6 cazuri; Liceul Penticostal Logos Timișoara – 5 cazuri; Centrul de dializă Nefromed Timișoara – 4 cazuri; Școala Gimnazială nr. 19 „Avram Iancu” Timișoara – 3 cazuri.

LĂSAȚI UN MESAJ