DISTRIBUIȚI

Drumul care face legătură dintre șoșeaua dintre Timișoara și Arad, și, respectiv, Sânandrei va fi modernizat și lărgit la patru benzi. Consilierii județeni au aprobat miercuri studiul de fezabilitate pentru această investiție importantă, pentru o zonă în care au sedii și multe societăți comerciale.

Practic, proiectul este de modernizare și lărgire la patru benzi a drumului județean 692, pe sectorul dintre drumul național 69 (drumul vechi între Timișoara și Arad) și Sânandrei. Lungimea drumului lărgit este de 2,7 km, iar pe această lungime vor apărea nu mai puțin de trei sensuri giratorii. Nu vor lipsi nici pistele pentru bicicliști. Durata estimată de execuție a lucrărilor este de 12 luni, iar valoarea totală a obiectivului este de 28 de milioane de lei, cu tot vu TVA.

Acum că studiul de fezabilitate este aprobat, urmează licitația pentru proiect tehnic și execuție. ”Dacă nu apar piedici, ajungem anul acesta și la realizarea licitației pentru execuție”, spune președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

foto: tion.ro

LĂSAȚI UN MESAJ