DISTRIBUIȚI

Carantina și izolare sunt, aparent, numai pentru oamenii de rând. Primarii în funcție din Dumbrăvița și Giarmata, Victor Malac și Virgil Bunescu, au primit un document pentru a ieși duminică din carantina în care au fost plasați după ce au luat contact cu Călin Dobra, infectat după ce a avut contact cu o colaboratoarea de-a sa, pozitivă. DSP spune că avizele au fost date abuziv!

Malac și Bunescu au primit derogări de la carantină de la Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Timiș, care aparține de ISU, avizaet de doi funcționari DSP, care riscă să fie dați afară! ”Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public privind derogarea măsurii de carantină acordată celor doi edili din județul Timiș, vă facem cunoscut faptul că, în conformitate cu legislația în vigoare, derogările sunt emise de către CJCCI cu avizul DSP. În cazul celor două persoane publice, reprezentanții instituției noastre și-au depășit atribuțiile și nu au informat conducerea legat de aceste solicitări. În acest context, a fost demarată cu celeritate o anchetă internă, urmând ca persoanele care se fac responsabile de această situație să fie supuse rigorilor de procedura internă, mergând pâna la încetarea raporturilor de muncă. Odată cu finalizarea anchetei, DSP Timiș va face publice măsurile dispuse”, transmite conducerea DSP.

Acum, DSP este condusă de liberalul Flavius Cioca, cel care a preluat funcția de director de la Mihaela Valcovici, altă liberală, care a plecat în SUA în contextul unui proiect pentru cardiologi. Anterior, în primăvară, instituția a fost condusă de Mariana Rădulescu, numită în locul Corneliei Malac, după ce a început pandemie. Cornelia Cismas-Malac este, coincidență sau nu. cumnata lui Victor Malac și directoare economică a instituției. Funcție pe care a rămas și în prezent.

Interesant este și cine anume din PSD a intrat în carantină după ce Dobra și colaboratoarea sa au fost confirmați cu coronavirus. Dacă Victor Malac și Virgil Bunescu trebuiau să fie în izolare, alți participanți la un eveniment electoral de joi, precum Voichița Lăzureanu sau Alfred Simonis, nu au fost carantinați. Partidul nu a făcut public nimic în acest sens!

LĂSAȚI UN MESAJ