DISTRIBUIȚI

ASU Politehnica a mai transferat un jucător străin, al treilea din această perioadă care se va încheia la data de 5 octombrie. De data aceasta nu mai e un jucător din fosta Iugoslavie, ci un spaniol care a mai trecut pe la FC Botoșani, adus pentru linia de mijloc.

Jose David Casado Garcia este mijlocaș central și are 32 de ani. Spaniolul a fost legitimat la FC Botoșani în sezonul 2015-2016, când a prins 321 de meciuri în tricoul moldovenilor. Ca junior, a fost legitimat la FC Barcelona și Sevilla. A mai jucat la Ungaria, la Kazincbarcikai, în Slovacia, la Gabčíkovo, Michalovce şi Spartak Trnava, club pentru care a jucat și în Europa League, în Cehia, la Pribram şi Zlate Moravce, dar şi în Germania, la FC Espanol Karlsruhe. Ultima sa echipă a fost Penya Deportiva, din eșalonul al treilea spaniolă, Segunda B.

Deși ASU Poli e un club care a luat  naștere la începutul acestui mileniu, spaniolul spune căa  venit la un club de tradiție. ”Sunt încântat că am ajuns aici, la Politehnica Timişoara, un club istoric al României. Sperăm să ne îndeplinim obiectivul în acest sezon. Trebuie să luptăm pentru a ne câştiga meciurile şi pentru a obţine promovarea în prima ligă!”, a declarat Jose Casado. Ibericul a venit pentru un sezon, liber de contract.

LĂSAȚI UN MESAJ