DISTRIBUIȚI

Emoțiile încep să se risipească pentru cei de la SCM Timișoara. Mare parte din echipă a primit rezultatele testării PCR pentru coronavirus, făcută chiar astăzi după ce unii jucători au avut simptome ale unei afecțiuni respiratorii și Mihai Lazăr ieșise pozitiv la o testare anterioară.

Reamintim că SCM Timișoara a făcut săptămâna trecută o testare, pentru meciul de Cupa României de pe terenul Universității Cluj. Mihai Lazăr, care a mers în săptămâna liberă acasă la Iași, a fost depistat pozitiv. Pilierul a intrat de joi în izolare și nu a avut simptome foarte serioase. Meciul programat duminică la Cluj s-ar fi jucat, dacă câțiva jucători nu ar fi acuzat simptome, după ce au avut test negativ. În aceste condiții clubul a cerut amânarea jocului, iar marți, echipa s-a retestat.

În mare, clubul a primit rezultatele, cu excepția a cinci probe, încă neprelucrate, pentru maseurul George Radu, și jucătorii Moa Maliepo, Tevita Manumua, Gabriel Rupanu și Stephen Shennan. Cei care se plânseseră de nas înfundat sau dureri de cap erau însă alții: Horațiu Pungea, Marius Lungu, Marian Sabău, Dănuț Jipa și Ionuț Mureșan. Toți au testul negativ. Așadar, șansele să apară probleme la echipă sunt reduse.

Problema ar putea apăra la Baia Mare, deoarece sportiviis e tem să nu fi luat de la cei de la echipa de handbal Minaur, care are mai multe cazuri confirmate. Meciul din Cupa de la Baia Mare e programat duminică de la ora 11.

LĂSAȚI UN MESAJ