DISTRIBUIȚI

Ripensia Timișoara a mai făcut un transfer în aceste ultime zile ale perioadei de transferuri. Harald Fridrich, fundaș crescut de Poli Timișoara, a semnat cu roș-galbenii pe trei sezoane.

Fridrich este fundaș central, are 22 de ani și nu a traversat în ultimii ani cea mai bună perioadă a carierei sale, chiar dacă în trecut a fost component al naționalelor U17 și U18. Produs al ACS Poli, a mai jucat la CSM Lugoj, unde a lucrat cu Cosmin Petruescu. Apoi a jucat la Fortuna Becicherecu Mic, dar în ultimii doi ani nu a mai jucat în primele trei ligi din România. Ultima dată a fost legitimat la Carani.

Fridrich știe că i se acordă o șansă importantă. ”Este o șansă foarte mare pentru mine de a reveni în prim-plan și a-mi demonstra potențialul. Îmi place atmosfera de la Ripensia, îmi place acest proiect și sunt convins că aici se poate crea o echipă competitivă”, a declarat Fridrich.

Ripensia i-a mai transferat pe Nenad Lalic, Stephane Coulibaly, Nemanja Sokovic, Mihai Ene, Adrian Neacșu și Radu Rogac.

LĂSAȚI UN MESAJ