DISTRIBUIȚI

ASU Poli își propune să mențină trendul ascendent al rezultatelor care au dus-o pe locul 2 în eșalonul al doilea. Echipa face tot mai multe eforturi spre a rămâne în fruntea clasamentului, deși în Timișoara se nu va putea evolua în prima ligă sezonul viitor. Pentru partida din Secuime, Benga trebuie să reconfigureze echipa, deoarece nu mai au portar junior.

Pentru acest meci, alb-violeții nu au probleme medicale. Se mai așteaptă documentele pentru spaniolul Casado. Echipa a plecat de joi de la prânz spre Miercurea Ciuc, deși, conform site-urilor de profil, distanța cu mașina e a de aproximativ 6 ore. ”O deplasare lungă, cu o echipă care a făcut investiții bune. Sunt niște condiții excelente acolo. O echipă cu un lot numeros, cu mulți jucători străini, cea mai mare parte a lor de calitate mare, de la statul maghiar sau de altă naționalitate. Va fi un meci greu, cu o echipă care pierde foarte greu puncte, o echipă cu un antrenor care din punctul meu de vedere a demonstrat că este un antrenor foarte bun. Va fi un meci dificil. Suntem favoriți poate prin prisma poziției din clasament, dar consider că va fi un meci echilibrat și nu plecăm cu prima șansă. Ne dorim foarte mult să câștigăm. Fiecare meci din aceste 20 este ca o finală pentru noi”, a declarat Benga.

Clubul a rămas fără Borbei, plecat la Lecce. Rămâne de văzut dacă va apăra slovenul Deronja sau Murariu, revenit și el la echipă. Oricum trebuie regândită toată echipa, deoarece acum nu va mai fi un portar juniori. ”Este o problemă pentru mine. L-am pierdut destul de devreme pe Borbei. Pentru el este o șansă și pentru club este bine deoarece s-au luat bani, dar pentru mine este destul de dificil deoarece trebuie să schimbăm profilul echipei. Este destul de greu acum să găsim un portar junior. Era mai ușor să ne organizăm la începutul campionatului. Murariu a revenit. Am avut o discuție cu el și voi mai avea, e destul de dificil, după ce ratezi un transfer în prima ligă. Sper să nu fie afectat”, a precizat Benga.

Jucătorii sunt încrezători după startul de campionat fără înfrângere. ”Din punctul meu de vedere este un meci dificil, ca toate meciurile din acest sezon, împotriva unei echipe care are foarte mulți jucători străini și care se apropie de fotbalul maghiar. Noi trebuie să rămânem concentrați pe ce avem de făcut și cu siguranță ne vom întoarce cu toate punctele de la Miercurea Ciuc. Cel mai important lucru este ca noi să rămânem modești și să ne vedem de treaba noastră, să tratăm fiecare meci cu maximă seriozitate și vom avea de câștigat. Fiecare echipă își face planul în funcție de adversarul pe care îl are”, a spus Ionuț Coadă.

Meciul de la Ciuc începe sâmbătă la roa 11 și nu va fi televizat.

LĂSAȚI UN MESAJ