DISTRIBUIȚI

Ripensia Timișoara are primul caz de coronavirus, după ce preparatorul fizic al rol-galbenilor a avut inclusiv simptome. A fost singurul rezultat pozitiv la testarea echipei de joi, astfel că meciul cu Gloria Buzău se va disputa. 

Va fi primul joc al Ripensiei pe Electrica din acest sezon. Cosmin Petruescu știe că urmează un joc dificil. ”Ne așteptăm la o partidă dificlă din două motive. În primul rând, poziția din clasament și în al doilea rând, valoarea adversarului. Chiar dacă au avut trei meciuri la primele patru clasate, cu siguranță noi ne doream să obținem mai multe puncte. Și ei au avut un program foarte greu, consider că puteau avea mai multe puncte. Rămâne o partidă deschisă oricărui rezultat împotriva unei echipe care într-un clasament al posesiei realizat de Instat sunt pe primul loc, au o posesie de aproape 60%. Au jucat la Constanța, o bună parte în zece oameni și a reușit să revină de la 0-2. Este o echipă care alternează formulele de joc și echipa de start. E o echipă cu jucători polivalenți, pe care ne dorim să o învingem mâine”, a spus Cosmin Petruescu.

La Buzău evoluează fostul căpitan al Ripensiei, Călin Toma. Fundașul dreapta a fost îndepărtat în iarnă de la clubul. Motivul oficial era că patronul vrea să promoveze pe acest post juniorii clubului. În lumea fotbalului timișorean se vorbește încă că Pelici nu l-a mai vrut pe Toma, deoarece în calitate de căpitan, a cerut secundului și antrenorului cu portarii să nu mai înjure jucătorii în timpul meciurilor. ”Noi suntem încrezători. Va fi și pentru ei o partidă dificilă. Ne-am făcut zilele trecute analiza jocurilor, am văzut greșelile individuale pe care le vom corecta. Ei au un lot foarte bun, experimentat, pentru primele două poziții de Liga 2, dar noi rămânem încrezători și vrem să câștigăm acest meci. Bănuiesc că orice jucător în situația lui Toma ar avea o ambițiție. Și eu aș vrea să-l bat pe el”, a spus Călin Tudor despre reîntâlnirea cu fostul coleg.

La Ripensia are coronavirus preparatorul fizic poreclit ”Bubu”. Tânărul a avut de marți simptome cu stare febrilă, deși nu și-a pierdut mirosul sau gustul, simptom foarte frecvent la infectarea cu coronavirus. Joi, a venit la stadion pentru prelevarea probei pentru testarea echipei. Doar el a avut test PCR pozitiv, dar se știe că testele nu ies pozitive din prima zi de infectare, astfel că ripenșiștiis e testează din nou săptămâna viitoare. ”Este o situație delicată, nefericită pentru noi. Din păcate, un membru al staff-ului tehnic a fost găsit pozitiv. Ceilalți membri ai lotului au ieșit negativi. Sperăm doar să fie un caz izolat. Va trebui să repetăm testarea peste 4-5 zile. Îi dorim multă sănătate și sperăm să se vindece cât mai repede” a punctat Petruescu. Bubu e izolat acasă și ia paracetamol și vitamina C.

Meciul de pe arena Electrica începe sâmbătă la ora 11 și nu va fi televizat.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ