DISTRIBUIȚI

Săptămâna trecută, fotbalistele de la Fortuna Becicherecu Mic au disputat două jocuri, în deplasare și acasă, cu echipele din București. Bănățencele le-au câștigat fără probleme pe ambele.

Mai întâi, miercuri a fost un succes cu Carmen București, pe care Fortuna a învin-so cu 3-0. După un șut în transversală a gazdelor, în minutul 34, Melisa Șodinca a marcat din pasa Laurei Rus. Din minutul 63, după un corner, Laura Rus a mărit diferența. În minutul 76, Bianca Ienovan a marcat după o centrare a junioarei Shaira Pera. După jocul de miercuri, duminică, a urmat un alt meci la Becicherec, cu Fair-Play București.

Gazdele au câștigat cu 11-0. Din minutul 4, Bianca Ienovan a deschis scorul, pentru ca peste șase minute, Laura Rus să marcheze pentru 2-0. Până la pauză, Rus a mai înscris de două ori, urmată de Nadin Colesnicenco și Larisa Grigore. În repriza a doua au marcat Larisa Grigore, Laura Rus, Bianca Ienovan și Shaira Pera.

Acum, fortuna e pe locul 2, cu 15 puncte, la 3 puncte în urma olimpiei Cluj. Urmează un meci duminică, 18 octombrie, la Arad, cu Piroș, dar partida e sub semnul întrebării deoarece adversarul are cazuri de coronavirus în lot.

LĂSAȚI UN MESAJ