DISTRIBUIȚI

Ripensia va primi vizita celor de la Metaloglobus București sâmbătă. Timișorenii au câștigat ambele meciuri din acest sezon de pe teren propriu, dar au în continuare mari probleme de efectiv, așa că partida se anunță una dificilă.

Cosmin Petruescu știe că principalele pericole la Metaloglobus nu vin doar de la frații Herea. ”Să nu uităm că cele două victorii ale adversarului nostru au fost înregistrate în deplasare. Întâlnim o echipă incomodă, experimentată, omogenă, care joacă de mult timp împreună. O echipă construită în jurul fraților Herea, doi jucători cu o bogată experiență și care pot face diferența în orice moment. Alături de cei doi mai au în componență doi jucători cu o bogată experiență la nivelul Ligii 2. O confirmă și rezultatele. În special rezultatele din deplasare, acolo unde au obținut două victorii și un rezultate de egalitate. Alături de liderul campionatului, U Craiova, este singura echipă care nu a cunoscut înfrângerea în acest sezon. Dar toate au un început. Este o echipă bună, de posesie, experimentată, care vor veni să ne pună mari probleme și vor încerca să recupereze cele 2 puncte pe care le-au pierdut în etapa trecută împotriva celor de la Reșița”,  spus antrenorul Cosmin Petruescu.

Problemele mair de lot rămân în continuare. Coulibaly e suspendat, iar Hridrich nu are drept de joc. Sunt accidentați și acum fundașii Rogac, Neacșu, Gladun și Benea. Atacantul Sokovic e și el lovit după meciul trecut. Doar portarii Mociu și Dobre s-au vindecat de răceală. ”Deși suntem în etapa a opta nu am avut posibilitatea să aliniem în nicio partidă cel mai bun «11» pe care ni l-am propus după perioada de pregătire. Din diferite motive. Important este să găsim soluții, iar cei ce vor intra în teren să găsească soluții și să-i suplinească pe cei ce vor lipsi”, a punctat Petruescu.

Echipa nu s-a putut pregăti pe terenul principal din cauza ploilor, dar antrenorul nu caută scuze. „Am avut unele probleme dar ne-am adaptat. Cei are se ocupă de partea administrativă , de întreținerea bazelor sportive, au făcut tot posibilul să ne asigure cele mai bune condiții de pregătire. Dar, din cauza vremii, nu am avut posibilitatea să ne antrenăm pe terenul principal. Dar nu căutăm scuze și nu vor fi scuze astea în cazul unui rezultat care nu este pe placul nostru în partida de sâmbătă.  Ne dorim foarte mult să compensăm cele două rezultate bune pe care le-am avut acasă, chiar dacă au fost jucate pe terenuri diferite”, a adăugat „Conferențiarul”.

Meciul începe sâmbătă la ora 11 și nu va fi televizat.

LĂSAȚI UN MESAJ