DISTRIBUIȚI

ASU Politehnica a plecat cu un efectiv de 12 jucători de la prima echipă și juniori de la grupa de 2004 spre Târgu Jiu, unde are meci cu Viitorul Pandurii. Dintre cele zece infectări inițiale, doi jucători sunt vindecați, dar nu au făcut antrenamente, însă între timp, a mai apărut un fotbalist, depistat pozitiv după ce a avut simptome.

Așadar, acum sunt nouă pozitivi care nu pot fi folosiți de antrenor. ”Am trăit o perioadă foarte dificilă în ultimele două săptămâni. După cum se știe, am avut în cadrul lotului un număr mare de jucători cu COVID. 11 jucători au fost depistați cu COVID. Toți jucătorii, inclusiv stafful, am stat izolați 5-6 zile. Marți am început să ne antrenăm din nou cu o parte dintre jucători care la retestare au fost testați negativ, și anume 12 jucători. Ceilalți sunt încă izolați. Dintre cei 11, doi jucători au primit azi rezultatul că au scăpat de COVID. Deci mai avem doar nouă care au COVID. Din păcate, pe cei doi este destul de dificil să ne bazăm, pentru că nu s-au antrenat aproape două săptămâni”, a declarat antrenorul Octavian Benga.

Antrenorul nu a precizat cine a hotărât să nu se ceară amânarea. ”Oamenii care se ocupă de destinele echipei au hotărât să jucăm și, în condițiile acestea, să mergem să jucăm și să încercăm să scoatem punct sau puncte. Nu va fi ușor, pentru că întâlnim, din punctul meu de vedere, o echipă bună, care în cam toate meciurile a avut o prestație cam foarte bună. I-am urmărit și cred că mâine întâlnim o echipă dintre cele mai bune cu care am jucat până acum. Va fi un meci foarte dificil, nu doar prin prisma adversarului, ci și a diferitelor probleme pe care le avem. Dar mâine vom încerca prin organizarea noastră, prin mijlloacele noastre să reușim să ne ridicăm la un nivel bun și să venim cu un rezultat bun de la Târgu Jiu”, a mai explicat antrenorul.

Fiind doar 12 jucători care se antrenează cu prima echipă în lot, Benga nu a putut să îi dezvăluie. ”Nu vă pot spune cine merge la Târgu Jiu pentru că asta înseamnă să spun echipa care va juca mâine. Vor merge cei 12 jucători care s-au antrenat săptămâna asta și lotul va fi completat cu mulți juniori născuți în 2004 din cadrul centrului nostru, ca să avem și jucători pe bancă”, a conchis tehnicianul.

Meciul de la Târgu Jiu va începe sâmbătă la ora 11 și nu este televizat.

LĂSAȚI UN MESAJ