DISTRIBUIȚI

Lista filialei PNL pentru alegerile parlamentare a făcut ca multe sprâncene să se ridice, mai ales la numele Alina Gorghiu și Petru Roman. Alin Nica a spus că în partid, cei doi au fost susținuți. Partea ”interesantă” este că deși presa a primit mail că Alin Nica își va asuma conducerea organizației municipale Timișoara până după 6 decembrie, președintele interimar al partidului a spus că nu ar fi vrut să se afle acest aspect…

Nica a povestit scenele ”emoționante” în care primarii din județ au votat pentru Alina Gorghiu, impusă de la București acum 4 ani pe lista pentru Senat. ”Nu aș comenta realizările doamnei Gorghiu. Cei din forul primarilor au menționat ajutoarele concrete acordate de doamna Alina Gorghiu. S-a pus problema în Biroul Politic Județean să se ridice toți cei care o vor pe Alina Gorghiu. S-au ridicat mai mult de un sfert din colegii primari. Știu că există discuția că doamna Alina Gorghiu vine din exterior. În timpul campaniei electorale am militat ca pe liste să nu mai fie candidați impuși de la București. Nimeni nu ne impune un candidat de la centru. Alin Gorghiu este un om cu influență în PNL și în Parlamentul României”, a precizat Alin Nica.

Un alt nume controversat este Petru Roman, primarul din Deta și nimeni altul decât tatăl lui Călin Roman, cel scos de însuși Nica d epe lista consilierilor județeni. Roman are și probleme cu o incompatibilitate declarată de Agenția Națională de Integritate. ”Dacă sunt probleme de integritate vom retrage acei candidați. Când s-a dat acel vot nu am știut că domnul Roman nu mai poate ocupa funcții publice. Domnul Petru Roman ne-a informat că a câștigat toate procesele cu prefectura și cu PSD când a fost candidat la Primăria Deta”, a spus Nica. Întrebat de ce Călin Roman nu era bun pentru județ, iar tatăl său a rfi pentru Parlament, liderul liberal a precizat că are o părere personală în acest sens.

Nica a mai spus că noul primar ales al Lugojului, Claudiu Buciu, l-a atacat pentru lista de la parlamentare, pentru că e ”marioneta” lui Popoviciu. ”M-a mâhnit profund că din partea unui candidat dintr-un municipiu car eîmi este drag se aruncă cu astfel de acuzații. Domnul Buciu este marioneta lui Alin Popoviciu care e nemulțumit că nu a prins un loc pe lista pentru alegerile parlamentare”, a mai spus Nica despre priam voce critică din PNL care se ridică sus și tare împtriva sa.

LĂSAȚI UN MESAJ