DISTRIBUIȚI

ACS Poli s-a impus cu 2-0 în partida din Liga 3 cu Progresul Ezeriș, una în care a avut loc și un incident neplăcut. În minutul 65, portarul de rezervă Alexandru Andrei Filip i-a lovit pe delegatul cărășenilor, Cristian Șodâncă, și pe jucătorul Andrei Jula, cu care a avut un conflict verbal. De altfel, din cauza incidentului, conducerea timișorenilor spune că l-a și dat afară pe Filip.

Totul a început după ce Andrei Jula a fost înlocuit, în minutul 65, când scorul era deja 2-0. Filip și fotbalistul Ezerișului au început să se înjure, s-a și scuipat, după care Filip a ”aterizat” rapid dint tribună în teren. ”Filip l-a făcut pe Andrei boschetar, el a ripostat, apoi Filip a scuipat din tribună. În câteva secunde a fost jos, a intrat printr-o portiță din gard. A venit spre Jula, am încercat să-l opresc și m-a lovit cu pumnul. Apoi l-a lovit și pe Jula și s-a iscat un meleu. E păcat că s-a întâmplat așa ceva la Timișoara, nu într-un sat! Vom face probabil un memoriu. Nici jucătorul meu nu ar fi trebuit să riposteze, acum probabil va lua și el multe etape de suspendare”, ne-a declarat Cristian Șodâncă, delegatul Ezerișului.

Petrea Mușat, administratorul special al lui aCS Poli spune că deja l-a și dat afară pe Filip pentru incident. ”Eu eram pe partea cealăltă, la tribuna a doua. Am văzut că se face un meleu, de acolo nu am văzut cine a lovit. Probabil dacă stăteam eu pe bancă nu se întâmpla așa ceva, dar acum, cu aceste reguli, nu e voie. Am înțeles că Filip i-a lovit pe delegat și încă un jucător. După meci imediat i-am cerut scuze vicepreședintelui și îmi cer scuze eu față de toți. Imediat am spus că cine a făcut asta să plece, nici nu știam cine e. Pe Filip l-am legitimat chiar în 5 octombrie, pentru că a plecat Gakos în Grecia și am zis să luăm un al treilea portar. Dar eu nu tolerez așa ceva. Am înțeles că cei doi jucători se cunosc și la final se și pupau, își cereau iertare”, ne-a spus Mușat.

Despre poarta din gard lăsat deschisă, pe unde a intrat Filip în teren, Mușat spune că e deschisă tot timpul, pentru ca rezervele să coboare pe acolo la încălzire, la marginea terenului. Ambii fotbaliști au fost eliminați cu cartonaș roșu, iar arbitrul a menționat incidentul în raport. Poli a câștigat meciul cu golurile lui Alexandru Dinca din minutul 37 și Sinișa Sportin din minutul 60.

LĂSAȚI UN MESAJ