DISTRIBUIȚI

ASU Poli s-a impus la scorul de 1-0 la Târgu Jiu, în meciul cu Viitorul Pandurii. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Alin Manea, după un joc la care Octavian Benga a avut practic, doar o singură variantă de a face prima echipă, deoarece doar 12 jucători, între care doi portari, au fost apți de joc de la prima echipă.

Chiar și în condițiile dificile, de o săptămână de antrenamente oprite din cauza izolării întregului efectiv, Poli a reușit să preseze din prima repriză. Timișorenii au avut trei ocazii în prima jumătate a partidei. Nici Petre Ivanovici, nici Mircea Axente și nici Alexandru Munteanu nu l-au putut învinge pe Roberto Bodea. Cea mai mare ocazia a aparținut însă elevilor lui Flavius Stoican. În minutul, dupp un corner, Oros a reluat cu capul din 6 metri, air mingea s-a dus puțin peste bara transversală.

Repriza secundă a început perfect pentru Poli. În minutul 49, Munteanu a dat o pasă din propria jumătate, până la Manea, care și-a speculat viteza, s-a demarcat de Copaci și a marcat la colțul lung, pe lângă Bodea. Replica gazdelor nu a fost una grozavă. Reluările cu capul ale lui Mitrică sau Bădăuță nu i-au pus probleme portarului debutant Hindrich. Oros nu a reușit să-și ajute echipa, iar finalul a fost destul de tensionat. În prelungiri, Copaci a primit al doilea avertisment pentru proteste. Și Mera a fost eliminat pentru tragere de timp.

Viitorul Pandurii: R. Bodea – Ciul  Chelariu 83′), Lixandru , Oros, Copaci – Mitrică, Prejmerean (Enache 83′), Chiorean (cpt., Gârbiță 70′), Dragu – Luduşan (Bădăuţă 70′), Paunchici  (57, Şerbănescu)

Politehnica Timişoara: Hindrich  – Sofran, Mera (cpt.), Coadă, S. Popovici – B. Vasile, S. Iosif  (D. Radu 46′) – Munteanu, Ivanovici, Manea (D. Andrei 56′;  M. Mircea 90+4) – Axente

Poli joacă din nou miercuri în Cupa României, pe terenul celor de la CSC Ghiroda și Giarmata Vii. Etapa viitoare, timișorenii vor juca acasă cu CSM Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ