DISTRIBUIȚI

ASU Poli va primi sâmbătă vizita celor de la CSM Slatina, pentru un meci programat pe Stadionul Știința. Timișorenii au în continuare probleme de lot, atât din cauza suspendărilor, dar și a accidentărilor și a coronavirusului.

Octavian Benga e nevoit să găsească și acum cele mai bune soluții. ”Trecem printr-o perioadă foarte dificilă, din cauza accidentărilor și a acestui virus care ne-a izolat o grămadă de jucători. Am pierdut și numeric, dar și din punct de vedere al potențialului fizic, tactic. Chiar am făcut multe schimbări. În ultimele două meciuri am făcut multe schimbări. Au apărut mulți jucători noi. S-a văzut, s-a simțit. Trebuie să și recunoaștem că jocul nostru nu a mai fost așa coerent și sigur. Dar foarte importante în aceste două meciuri au fost rezultatele și cei care au intrat și-au făcut datoria și trebuie felicitați. Urmează un joc dificil, al treilea în șapte zile, cu cei de la Slatina. Cu siguranță vom da totul pe teren. Sperăm să găsim soluții, pentru că este foarte greu. Dar întotdeauna, chiar dacă ne-a fost greu, pot spune că în orice condiții ne-am ridicat la un nivel și tuturor adversarilor le-a fost foarte greu să joace contra noastră”, a declarat Octavian Benga.

Poli îl va putea folosi pe Ioan Mera, suspendat la meciul de Cupă, de unde s-a ales cu suspendare Ivanovici, Manea s-a accidentat acum o săptămână, iar Popovici s-a accidentat la Ghiroda. Sunt probleme și cu jucătorii cu coronavirus. ”Am avut aceste probleme cu Manea și Popovici. Vom vedea în decursul zilei de astăzi a antrenamentului dacă putem să-i recuperăm pe unii dintre ei sau pe ambii. Ne dorim foarte mult să-i recuperăm, să nu mai pierdem jucători. Referitor la jucătorii care sunt la finalul perioadei de izolare vom vedea în cursul zilei de azi rezultatul testării și dacă din ei mai putem să introducem în lot pentru jocul de mâine, pentru a-i avea măcar pe bancă sau măcar pentru a ne mări lotul numeric. La ultimul meci de Cupă am folosit o grămadă de juniori născuți în 2004, jucători de 16 ani. Cred că în acest meci de campionat avem nevoie de plus experiență și schimbările să fie cât de cât seniori cu seniori și să nu fiu nevoit să introduc așa mulți juniori pentru că atunci jocul va deveni unul foarte greu”, a mai spus antrenorul.

Meciul începe la ora 11 sâmbătă și nu va fi televizat.

LĂSAȚI UN MESAJ