DISTRIBUIȚI

DSP Timiș anunță că sâmbătă sunt 14 focare de coronavirus active în județ. Un nou focar a apărut în localitatea Bacova, unde acum sunt două focare sub supraveghere.

Cel mai nou focar este la un cămin de bătrâni din Bacova, unde sunt 18 cazuri descoperite. Cazuri noi au apărut și la Penitenciarul Timișoara, 107, cu 4 cazuri mai mult decât s-a raportat ieri. De asemenea, un caz nou a apărut și la spitalul privat Oncohelp, unde sunt 31 de cazuri, față de 30 ieri.

Iată celelalte 11 focare: Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Găvojdia – 68 de cazuri; Acellum Timișoara – 34 de cazuri;  Spitalul Județean Timișoara – 19 cazuri; Spitalul de Psihiatrie Jebel – 19 cazuri;  SCM Timișoara – 11 cazuri; CSC Ghiroda – 10 cazuri; Centru de recuperare de bătrâni  Bacova – 9; Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Timișoara – 7 cazuri; cămin de bătrâni Buziaș – 6 cazuri; Universitatea de Vest Timișoara – 5 cazuri; Centrul de plasament pentru copii cu dizabilități Recaș – 4 cazuri.

LĂSAȚI UN MESAJ