DISTRIBUIȚI

Ripensia Timișoara a câștigat cu 2-1 la Târgu Jiu, cu Pandurii, după un meci în care formația roș-galbenă a început din nou condusă! Și de data aceasta, bănățenii nu au marcat din acțiune, ci din două lovituri de pedeapsă, la fel ca la meciul cu Bacăul.

Din minutul 3, Martin Remacle a înscris cu un șut plasat din 17 metri. Belgialnul a  fost periculos și după șapte minute, dar nu a prins cadrul porții. Și Dodoi a încercat să pericliteze poarta, după care și formația timișoreană a avut ocaziile sale. Vasluian nu l-a învins pe Aldescu, iar Țiereanu a reușit să înscrie, dar din poziție de ofsaid. În minutul 42, Remacle l-a faultat pe Coulibaly în careu, iar Tudor Călin a marcat din penalty. Pe finalul reprizei, și Golda și-a încercat șutul la poartă, dar fără succes.

Repriza a doua a fost una foarte fragmentată. Ambele echipe, în foame de puncte, s-au faultat destul de mult, fapt pentru care s-au și dat multe cartonașe galbene. În minutele 73 și 74, Ripensia a pus presiune la poarta lui Aldescu, prin Ene și Sokovic, care portarul gorjenilor nu a putut fi învins. A urmat și replica gazdelor. În minutul 85, Dodoi a tras în bară, iar Acoste a avut o reluare cu capulc are s-a dus puțin pe lângă poartă. În minutul 89 însă, Jaiteh l-a faultat pe Sokovic în careu, iar Sârbu a transformat penalty-ul acordat pentru o victorie care a dus-o pe Ripensia pe locul 14, ce-i drept, peste formații care au meciuri mai puține.

Ripensia Timișoara: Dobre – Burdeț (Gladun 78′), Țieranu, Lalic, Andrei Macrițchii – Coulibaly, Călin (cpt.) – Vasluian (Stoi 78), Tudorache,(Sîrbu 46′), Ene (Urvanțev 90+1′) – Golda (Sokovic 46′)

Pandurii Târgu Jiu: Aldescu – Nic. Cotolan, Moisie, Erhard (Buaben 67′), Bunga (Grecu 46′) – Jaiteh – Filipe Acosta, Remacle – Peia (Luzemo 46′), Velcotă (cpt., C Vaidă 84′), Dodoi

De precizat că la Ripensia Valerii Macrițchii s-a simțit rău în ziua partidei și nu ar fi exclus ca numărul de cazuri de coronavirus de la Ripensia să crească. Runda viitoare, Ripensia va juca acasă cu Turris Turnu Măgurele.

LĂSAȚI UN MESAJ