DISTRIBUIȚI

Direcția de Sănătate Publică Timiș anunță luni existența a 14 focare active de coroanvirus în județ. Au apărut cazuri noi la trei dintre acestea.

Cele mai multe sunt raportate la focarul de la centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Găvojdia, unde s-a ajuns la 108 cazuri față de 68, așadar, e vorba de 40 de cazuri noi! De asemenea, la Oncochelp Timișoara au apărut cazuri noi, 8, deoarece de la ultima raportare, s-a ajuns de la 31 la 39 de cazuri. Un alt caz nou a apărut și la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Timișoara, unde s-a ajuns de la 7 cazuri la 8 raportate oficial.

Iată celelalte 11 focare: Penitenciarul Timișoara – 107 cazuri;  Acellum Timișoara – 34 de cazuri;  Spitalul Județean Timișoara – 19 cazuri; Spitalul de Psihiatrie Jebel – 19 cazuri; Cămin de bătrâni Bacova – 18 cazuri;  SCM Timișoara – 11 cazuri; CSC Ghiroda – 10 cazuri; Centru de recuperare de bătrâni  Bacova – 9; cămin de bătrâni Buziaș – 6 cazuri; Universitatea de Vest Timișoara – 5 cazuri; Centrul de plasament pentru copii cu dizabilități Recaș – 4 cazuri.

LĂSAȚI UN MESAJ