DISTRIBUIȚI

Direcția de Sănătate Publică Timiș anunță 16 focare active în Timiș marți! Sunt două focare noi, la o creșă din Timișoara și la un centru pentru persoane cu handicap din Ciacova. Sunt cazuri noi și la Penitenciarul Timișoara, dar și căminul de bătrâni privat din Buziaș.

Un focar cu 3 cazuri a apărut la Creșa nr. 2 Cosânziana din Timișoara. La centrul pentru persoane cu handicap din Ciacova sunt 9 cazuri. Sunt cazuri noi și la Penitenciarul Timișoara, unde de ieri până azi s-a trecut de la 107 cazuri raportate la 136. Așadar, sunt 29 de cazuri noi. De asemenea, au apărut cazuri noi la căminul privat de bătrâni din Buziaș. de la 6 cazuri raportate ieri s-a ajuns la 16, așadar, sunt 8 cazuri noi.

Iată celelalte 12 focare sub supraveghere: Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Găvojdia – 108 de cazuri; Oncohelp Timișoara – 39 de cazuri; Acellum Timișoara – 34 de cazuri;  Spitalul Județean Timișoara – 19 cazuri; Spitalul de Psihiatrie Jebel – 19 cazuri; Cămin de bătrâni Bacova – 18 cazuri;  SCM Timișoara – 11 cazuri; CSC Ghiroda – 10 cazuri; Centru de recuperare de bătrâni  Bacova – 9; Universitatea de Vest Timișoara – 5 cazuri; Centrul de plasament pentru copii cu dizabilități Recaș – 4 cazuri.

LĂSAȚI UN MESAJ