DISTRIBUIȚI

Direcția de Sănătate Publică Timiș anunță că miercuri are 16 focare active de coronavirus în Timiș, pe care le ține sub supraveghere. Cel mai nou focar a apărut la o altă secție a Spitalului Județean. De asemenea, un focar a fost stins.

Focarul nou apărut la Spitalul Județean e la secția de Urologie, cu 9 cazuri. Anterior, alt focar, cu 19 cazuri a fost depistat la secția de Politraumatisme, din clădirea Casei Austria. DSP a stins astăzi focarul de la fabrica de încălțăminte Acellum, din Calea Buziașului. Acolo au apărut 34 de cazuri de infectare. Sunt noi cazuri și la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică de la Găvojdia, unde ieri erau 108 cazuri de infectare aferente focarului, iar acum sunt 117, ceea ce înseamnă 9 cazuri noi.

Iată celelalte 13 focare: Penitenciarul Timișoara – 136 de cazuri; Oncohelp Timișoara – 39 de cazuri;  Spitalul de Psihiatrie Jebel – 19 cazuri; Cămin de bătrâni Bacova – 18 cazuri;  SCM Timișoara – 11 cazuri; Cămin de bătrâni Buziaș – 14 cazuri; CSC Ghiroda – 10 cazuri; Centru de recuperare de bătrâni  Bacova – 9; Centru pentru persoane cu handicap Ciacova -9 cazuri;  Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Timișoara – 8 cazuri; Universitatea de Vest Timișoara – 5 cazuri; Centrul de plasament pentru copii cu dizabilități Recaș – 4 cazuri; Creșa Cosânziana Timișoara – 3 cazuri.

LĂSAȚI UN MESAJ