DISTRIBUIȚI

Handbaliștii de la SCM Poli Timișoara pot răsufla ușurați după ce ieri, toată echipa a fost retestată pentru coronavirus. Toți au ieșit negativi și singurul care mai rămâne izolat este portughezul Sergio Monteiro de Barros, care a ieșit pozitiv acum o săptămână.

De altfel, Poli a și ratat  din cauza infectării extremei stânga și meciul din Liga Zimbrilor cu Minaur Baia Mare, programat vinerea trecută la Sfântu Gheorghe. Echipa nu a fost însă plasată în carantină, dar li s-au impus restricții pentru antrenamente. Sportivii nu au mai avut voie să se antreneze în sală, și au făcut doar antrenamente în grupuri foarte mici în aer liber, pe Stadionul Știința. Acum, ei pot reveni în sală, fără colegul portughez.

Monteiro de Barros nu s-a putut retesta acum cu echipa. El mai rămâne încă o săptămână în izolare. Anterior testării de acum 8 zile, Sergio Monteiro de Barros a avut frisoane și dureri de cap seara, după un antrenament. Jucătorul a primit tratament pentru cele 14 zile de izolare, iar acum se simte bine.

Deocamdată, meciurile nejucate din campionat din cauza coronavirusului nu sunt date cu verdict la ”masa verde”. Oricum, pentru Poli urmează o mare pauză. Următoarea etapă ar urma să se joace în 27 noiembrie, nu în 11, cum apare programat. Urmează jocurile echipei naționale, iar de la Timișoara sunt convocați Marius Sadoveac, Cristian Fenici și Călin Dedu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ