DISTRIBUIȚI

Poli a plecat de la ora 13 spre comuna Recea, localitate alipită practic de orașul Baia Mare, pentru meciul de sâmbătă. Teoretic, jocul este unul mai accesibil pentru timișoreni, care nu au scăpat de problemele de lot. Antrenorul Octavian Benga se așteaptă însă la un joc nu neapărat ușor.

Din lotul alb-violet, Sergiu Popovici are coronavirus, air Alin Manea este în continuare accidentat. Alexandru Popescu a terminat de luni cele 14 zile de izolare aferente infecției cu coronavirus, dar se așteaptă hârtia DSP care să certifice că e declarat vindecat, conform procedurilor FRF. ”Urmează o deplasare dificilă, după un meci care ne-a consumat fizic și psihic, meciul împotriva celor de la Călărași. Sperăm ca jucătorii să se recupereze cât mai repede, în primul rând din punctul de vedere al potențialului fizic și să facem un meci reușit la Recea, unde trebuie să încercăm să câștigăm, pentru a rămâne cât mai sus, cât mai aproape de primele două locuri”, a declarat Octavian Benga.

Deși Recea e pe locul 19 și Poli pe 3, Benga se așteaptă la un meci care nu va fi doar un simplu galop de sănătate pentru echipa sa. ”Echipa din Recea, din punctul meu de vedere, are o poziție nemeritată în clasament. Am văzut câteva meciuri de-ale lor. Merită să aibă cât mai multe puncte. Este o echipă care pune probleme tuturor adversarilor, inclusiv echipelor care își doresc promovarea. Nu le-a fost ușor echipelor din fruntea clasamentului să îi învingă pe cei de la Recea. Este o echipă combativă, care marchează goluri, își pune în dificultate adversarul. Sperăm să fim și noi mai inspirați în fața porții, mai ales în ultimii 20 de metri, pentru că și în meciul cu Călărași ne-am creat o grămadă de situații și nu am reușit să marcăm”, a mai adăugat antrenorul.

Meciul de la Recea începe sâmbătă la ora 11 și nu va fi televizat.

LĂSAȚI UN MESAJ