DISTRIBUIȚI

Dacă Alin Nica nu și-a ales încă un administrator public (county manager), iar la Timișoara, Dominic Fritz devine doar de vineri primar, la Lugoj lucrurile se mișcă ceva mai bine. Noul primar, liberalul Claudiu Buciu vrea ca city managerul urbei să fie Anca Micșa Oprea, femeie care va ocupa o funcție importantă și în USR-PLUS. 

Anca Micșa Oprea s-a înscris acum doi ani în PLUS Lugoj. Ea are 42 de ani, este economist, specializat în Marketing Strategic, cu experiență de peste 15 ani în coordonare de echipe și proiecte, comunicare și negocieri, relații comerciale la nivel internațional și gestionare bugetară. A stat mai mult de un deceniu la București, unde a lucrat pentru companii multinaționale de top. În plan personal, este căsătorită și are un băiat de doi ani și jumătate. ”Ne bucură faptul că la Lugoj, PNL a făcut, imediat după alegeri, un prim pas înainte și a propus în rolul de City Manager pe colega noastră, membru PLUS, Anca Micșa Oprea. După 12 ani de guvernare locală PSD, Lugojul merită o echipă de oameni profesioniști, dedicați, cu determinare și competențele necesare pentru a schimba urbea de pe Timiș într-un oraș prosper și european. Suntem convinși că Alianța USR-PLUS și PNL vor face o echipă excelentă la Lugoj și vor reuși în cel mai scurt timp posibil să repună orașul pe harta celor mai eficiente orașe din țară”, anunță cei de la PLUS.

Anca Micșa Oprea a primit un rol important și în partid. ”Totodată, începând din această săptămână, Anca Micșa Oprea este și membru în Filiala județeană PLUS Timiș, preluând coordonarea unuia dintre cele mai importante departamente, cel de Politici Publice.
În cadrul unei filiale județene PLUS, acest departament tehnic are ca scop inițierea și dezvoltarea de proiecte sau programe cu impact direct asupra soluționării problemelor la nivel județean și/sau local, oferind suport în comunicarea publică a programului politic și a politicilor publice cu impact județean și/sau local”, transmit cei de la PLUS.

Iată componența Biroului Județean al PLUS Timiș, care va funcționa așa până se finalizează fuziunea cu USR:

*   Președinte filială – Raul Olajos
*   Secretar General – Bianca Luca
*                       Trezorier – Tania Ionescu
*                       Coordonator Strângere de Fonduri – Andrei Meșter
*                       Coordonator Comunicare – Cristian Răducă
*                       Coordonator Campanii – Flavius Gligor
*                       Coordonator Resurse Umane – Florin Ilca
*                       Coordonator Organizare și Evenimente – Mircea Vancia
*                       Coordonator Politici Publice – Anca Micșa Oprea

LĂSAȚI UN MESAJ