DISTRIBUIȚI

Săptămâna aceasta, în 28 și 29 octombrie, a avut loc a XVII-a ediție a Ziellor Carierei, cel mai mare târg de carieră din vestul țării, organizat de Universitatea Politehnica, prin Centrul său de Consiliere și Orientare în Carieră. Față de edițiile ”normale” din anii precedenți, la ediția online asistența și oferta a fost mai redusă.

Zilele Carierei se organizau tradițional la Cantina Politehnicii din Complexul Studențesc. În acest an, la ediția online, au participat 2000 de studenți, mai puțini ca și în anii trecuți. Pentru că nu orice job se putea prezenta online, și oferta și prezența companiilor a fost mai redusă. Chiar și așa, s-au organizat online conferințe, prezentări și mese rotunde. Studenții au putut intra în direct cu reprezentanții companiilor, pentru a afla care sunt noutățile și cerințele angajatorilor. De asemenea, s-au putut face aplicații online pentru locurile de muncă puse la bătaie.

Zilele Carierei au însemnat o ofertă de stagii de practică, internship-uri, dar și locuri de muncă part-time sau full-time. La finalul fiecărei conferințe s-a organizat câte o tombolă, cu premii constând în tablete.

LĂSAȚI UN MESAJ