DISTRIBUIȚI

În urmă cu două săptămâni, meciul dintre ACS Poli și Progresul Ezeriș, câștigat de alb-violeți cu 2-0, a fost marcat de momente de violență extremă. Ambii jucători implicați în scandal, Andrei Filip și Nicolae Jula, au fost suspendați și amendați.

Cei doi s-au certat verbal în timpul meciului. Jula era în teren pentru Ezeriș, în timpd e Filip era rezerva de porta pentru Poli. Profitând de faptul că o poartă de la gard era deschisă, pentru ca jucătorii de rezervă din tribună să coboare la încălzire pe teren, Filip a pătruns pe teren. A vrut să-l lovească pe Jula, care tocmai fusese schimbat, dar în fața lui s-a interpus delegatul Ezerișului. Filip l-a lovit, după care i-a aplicat un pumn și lui Jula! Ambii jucători au fost eliminați de arbitru cu cartonaș roșu direct.

Andrei Filip a fost dat afară de la echipă, iar acum a primit și o suspendare, pe care o va ispăși la o viitoare legitimare. ”În baza art. 57 din RD se suspendă 2 (două) luni și i se aplică penalitate sportivă de 1500 lei”, a decis Comisia de Disciplină a FRF pentru portar.

Jula, care a participat verbal la un schimb de replici greu de reprodus cu Filip, cât era în teren, a fost și el pedepsit. ”În baza art. 57 din RD se suspendă 1 (una) lună și i se aplică penalitate sportivă de 1100 lei”, a decis comisia pentru jucătorul de la Ezeriș.

LĂSAȚI UN MESAJ