DISTRIBUIȚI

ASU Poli a rămas, cel puțin pentru moment, pe podiumul Ligii 2, după ce a terminat la scorul de 3-3 meciul din deplasare de pe terenul Comunei Recea. Timișoreni au fost conduși cu 3-1, dar au putut reveni pe un joc desfășurat pe un teren îmbibat cu apă, aproape ca o orezărie.

La Recea, gazdele au marcat din minutul 5, după ce Văsălie s-a descurcat bine în fața lui scutaru, a intrat în unghi și a marcat. Tot un jucător al formației maramureșene a reușit să înscrie peste trei minute, dar în propria poartă. După o centrare, Oiță și-a dat autogol. Gluma s-a îngroșat pentru Poli după ce în minutul 26, Bakmaz a marcat cu capul. Timișorenii au avut ocazii prin Ivanovici și Coadă, dar nu au putut marca. În minutul 38, au marcat gazdele din nou, prin Romario Rus, care a marcat pe centrul porții, la o fază care l-a prins pe picior greșit pe Hindrich.

Timișorenii au redus din diferență în minutul 43. Plazonja a marcat, după o fază creată de Munteanu. De la vestiare, Poli a revenit și mai puternică. Ignea a adus egalarea, după un veritabil plonjon în minutul 59. Cei de la Recea au mai avut o mare ocazie la un șut care s-a dus puțin peste bara transversală. Alb-violeții au mai avut patru ocazii mari, fără să mai poată înscrie.

Fotbal Comuna Recea: Bota (cpt.) – Potcoavă, Oiţă, Bakmaz, Ispas  – Micaş, Akhmatov – Luboya, R. Rus, Văsălie  (Jucan 80’) – M. Coman

Politehnica Timişoara: Hindrich – Sofran , Mera (cpt.), Scutaru, Pamfile – Casado, Coadă – Munteanu, Ignea, Ivanovici – Plazonja (Axente 78’)

ASU Poli are meci mare sâmbăta viitoare, de la ora 12, cu FC U Craiova.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ