DISTRIBUIȚI

Folia cu bule este o folie din plastic, flexibila, care contine numeroase bule mici de aer. Bulele de aer functioneaza ca un amortizor pentru protejarea articolelor in timpul transportului. Folia cu bule este usoara, rezistenta la apa, reutilizabila si extrem de rezistenta la impact, fiind ideala pentru ambalarea produselor fragile.

Pentru a te asigura ca folosesti cea mai buna folie cu bule pentru impachetarea obiectelor fragile, trebuie sa alegi un producator de folie cu bule consacrat, care oferta produse calitative. Obiectele fragile au nevoie de un nivel ridicat de protectie in timpul tranzitului si a manipularii brute, iar ambalajul trebuie sa fie de cea mai buna calitate pentru a asigura integritatea continutului coletului.

Avantajele foliei cu bule

Folia cu bule are foarte multe avantaje, insa, pentru a beneficia de toate caracteristicile pozitive ale acestui produs pentru impachetat, trebuie sa alegi cu atentie producatorul. La fel ca orice alt produs existent pe piata, folia cu bule trebuie sa fie de calitate pentru a-si indeplini cu succes functia. Iata care sunt avantajele unei folii cu bule de calitate:

  • Greutate redusa – reduce costurile de transport si ambalare
  • Transparenta – permite inspectia vizuala a produsului
  • Rezistenta la umiditate
  • Protejeaza suprafata impotriva abraziunii
  • Usor de folosit
  • Proprietati bune de izolare
  • Flexibila si puternica
  • Utilizare multipla
  • Usor de taiat cu unelte manuale si masini speciale

Specificatiile produsului

Folia cu bule care protejeaza articolele in timpul transportului si in timpul depozitatii este, in general, disponibila in diferite tipuri si dimensiuni. Acest lucru depinde de dimensiunea obiectului ambalat, precum si de nivelul de protectie necesar. Producatorii de folie cu bule pun, de obicei, la dispozitia clientilor, atat folie cu bule sub forma de role mari, cat si pungi din folie cu bule, tuburi si placi sau servetele din folie cu bule special concepute pentru articole fragile mici, produse electronice, cosmetice si alte obiecte. In functie de necesitati, poti contacta producatorul pentru a-ti oferi cea mai buna varianta pentru afacerea ta. Este important sa alegi produsul potrivit nevoilor tale, pentru a te asigura ca economisesti bani si folosesti cantitatea necesara de folie cu bule pentru obiectele pe care le impachetezi, astfel incat sa nu faci risipa.

Daca alegi o folie cu bule de calitate, aceasta poate fi refolosita, atat de clientii care primesc produsele, cat si de compania ta in cazul depozitarii sau retururilor. Daca bulele de aer sunt intacte, folia cu bule protejeaza la fel de eficient obiectele fragile ca la prima utilizare. Fiind extrem de rezistenta si flexibila, nu este de mirare ca folia cu bule garanteaza o reutilizare multipla, fiind astfel un produs excelent cand vine vorba de economii si protejarea mediului inconjurator.

 

Alegerea producatorului de folie cu bule

Un producator de folie cu bule de calitate poate fi ales in functie de recenzii si testimoniale, vechime pe piata si relatiile cu clientii. Un bun producator iti poate oferi toate detaliile de care ai nevoie, asistenta in alegerea produselor potrivite pentru afacerea ta si garantia calitatii. Cerceteaza inainte de a face o achizitie importanta sau incearca nivelul calitatii prin testarea produselor de mici dimensiuni, cum ar pungi sau tuburi din folie cu bule.

LĂSAȚI UN MESAJ