DISTRIBUIȚI

De luni, în România vor funcționa noi restricții. În acest sens, este normal ca și instituțiile sau companiile de stat să își restricționeze, din nou, activitatea. Este și cazul Colterm, care va suspenda relațiile cu publicu, dar nu și plata facturilor la toate sediile.

Pentur informații, clienții vor putea contacta compania telefonic sau prin email. ”Având în vedere noile restricții impuse în starea de alertă, pentru combaterea răspândirii COVID 19, anunțăm clienții COLTERM că, începând de luni, *9 noiembrie 2020*, vom suspenda activitatea de relații cu clienții, la sediile societății. Astfel, comunicare cu clienții noștri se va realiza, în această perioadă, exclusiv onlline. Orice problemă pe care o aveți ne-o puteți aduce la cunoștință la adresele de mail: relații@colterm.ro, office@colterm.ro și, de asemenea, la nr. de tel: 0256258504 și 0256258516. Telefonic puteți lua legătura și cu *Dispeceratul* societății (care funcționează 24 de ore din 24), la nr. de telefon: 0256 494 133, 0356909 (tasta 4) și 0756061468”, anunță Colterm.

Casieria centrală va funcționa, iar cele din mall-uri își vor modifica programul după cel al centrelor, care de luni, ar trebui să se închidă la ora 21. ”În ceea ce privește modalitatea de plată a facturilor, anunțăm clienții COLTERM că au la dispoziției casieria de la sediul central, str. Joseph Lonovici, nr. 4, de luni până vineri, între orele 8-16. Casieriile  COLTERM care funcționează în cele două mall-uri (Shopping City Timișoara și Iulius Town Timișoara), își vor adapta programul conform funcționării celor două centre comerciale. Orice modificări care vor interveni în desfășurarea activității de încasare a facturilor le vom comunica clienților noștri”, anunță compania locală de termoficare.

Facturile se pot plăti la orice bancă, dar la următoarele locații:

OMV – Str.Aries nr. 9

OMV – Str. Republicii nr. 21

OMV – Calea Aradului

OMV – B-dul 16 Decembrie nr.65

OMV – Str. Bocu Sever nr. 2-4

OMV – Cal. Dorobanților nr.49A

OMV – B-dul Eroilor de la Tisa nr. 37 A

Petrom – Calea Torontalului nr. 71

Petrom – Calea Sagului nr. 138-140

foto: timisoreni.ro

LĂSAȚI UN MESAJ