DISTRIBUIȚI

După o pauză de câteva săptămâni în prima ligă de fotbal feminin, Fortuna Becicherecu Mic a revenit în forță. Fotbalistele s-au impus sâmbătă pe teren propriu, la scorul de 5-3, cu Universitatea Galați, după un meci cu nu mai puțin de patru lovituri de pedeapsă.

De altfel, și scorul s-a deschis în minutul 28, de Laura Rus, din penalty. Oaspetele au avut un șut în bara transversală, dar la pauză, Fortuna a intrat cu 3-0, după ce Rus a mai înscris de două ori, în minutul 41 și 44. La reluarea jocului, Anda Jivan a marcat pentru 4-0. Galațiul a deschis scorul tot din penalty, transformat de Valeria Postol. Gazdele au marcat pentru 5-1 în minutul 77, Larisa Grigore. Aceeași fotbalistă a ratta un penalty, ulterior.

Galațiul a redus din diferență printr-un penalty transformat de Nina Anca. Ultimul gol l-a marcat Valeria Postol în minutul 87. Cu acest rezultat, Fortuna a urcat pe locul 3, în contextul în care au un meci în minus. Este vorba de partida cu Piroș Security Arad, amânată din cauza infectărilor echipei cu coronavirus, virus perfid care l-a luat dintre noi pe antrenorul timișorean Florin Bugar.

Miercuri, Fortuna joacă din nou în campionat, pe terenul echipei Fair-Play București.

foto: https://www.facebook.com/acsfortunabecicherec

 

LĂSAȚI UN MESAJ